Lidija ponovo dobila otkaz

Drugostepenim rešenjem inspekcije rada po žalbi rukovodstva institucije potvrđuje se otkaz dat Mr sc med. Lidija Ćuk Jovanović. Sve će naravno imati epilog na sudu.

Advertisements

5 thoughts on “Lidija ponovo dobila otkaz

  1. Moze li mi neko reci da li dr. Lidija Cuk Jovanovic ima privatnu ordinaciju u Beogradu. Kako da dodjem do nje. Ona je lecila moju sestru pre 5 godina, i jedan je od najboljih doktora koje ja poznajem.

  2. Poštovana Dr Dimitrijević,
    nažalost izgleda da se Dr Ćuk ponovo sprema otkaz(treći za 6 meseci), ali to je već uveliko posao pravosudnih organa.Naša borba za dostojanstvo naše profesije tek predstoji, uz Vaše mudre savete i naš kanalisani entuzijazam.

  3. Iako sam odavno obaveštena o vraćanju dr Lidije Ćuk Jovanović na posao, sada sam u prilici da javno izrazim zadovoljstvo i radost zbog pobede istine i pravde kao i divljenje prema munjevitoj akciji SLFS OO dr Laza Lazarević t.j predsednnice ove osnovne organizacije, dr Gorice Đokić. Smatram da njene moralne i energetske potencijale treba dobro iskoristiti za odbranu lekarske profesije i za zaštitu interesa struke.
    Fascinirana sam i načinom na koji se sprovodi borba protiv svih vidova diskriminacije, u vidu podele novogodišnjih paketića svim članovima sindikata i mislim da bi ovaj model borbe mogao da primeni i ministar zdravlja na sve zaposlene doktore.
    Mnogo pozdrava, Nena D.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s